Μερόπη Υδραίου, η φέρελπις δήμαρχος της Κέρκυρας ανοίγει τα χαρτιά της αποκλειστικά στο HDN!

HDN

Η Μερόπη Υδραίου είναι μια γυναίκα νέα, ικανή, αναγνωρισμένων προσόντων, εγνωσμένης αξίας και μεγάλου πάθους για τα κοινά και δη τον τόπο της, την πανέμορφη Κέρκυρα. Οι συμπολίτες της τα αναγνωρίζουν όλα αυτά και στις πρόσφατες εκλογές την έδωσαν μαζικά την ψήφο της εμπιστοσύνης τους, με αποτέλεσμα η Μερόπη να γράφει ήδη Ιστορία, ούσα η πρώτη γυναίκα δήμαρχος της πόλης του νησιού, από την εποχή της εγγονής του Καποδίστρια!

Έχοντας πολλές «καυτές πατάτες» να διαχειριστεί από την αρχή ήδη της θητείας της, όπως το ακανθώδες πρόβλημα των σκουπιδιών που εκθέτει το στολίδι του Ιονίου σε όλο τον κόσμο, η Μερόπη Υδραίου έχει την εμπειρία και τη γνώση των προβλημάτων που θα βρει μπροστά της, αφού μέχρι τώρα προσφέρει ως δημοτική σύμβουλος του νησιού με το κόμμα της αντιπολίτευσης.

Συναντήσαμε τη νομικό στο επάγγελμα Μερόπη Υδραίου στο γραφείο της στο κέντρο της πόλης, όπου μας υποδέχτηκε εγκάρδια, χαρούμενη που η φωνή της, σε αυτή την πρώτη της πανελλαδικά συνέντευξη ως δήμαρχος, θα ακουστεί ως τα πέρατα της Οικουμένης απανταχού του Ελληνισμού, μέσω του Hellenic Daily News.

Μας άνοιξε τα χαρτιά της για το δύσκολο φθινόπωρο που έρχεται (αναλαμβάνει καθήκοντα από την 1η Σεπτεμβρίου), μας μίλησε για τον εαυτό της και τους στόχους της για το πώς θέλει να αφήσει το νησί όταν εκπληρώσει τη θητεία της και… απευθύνει ένα μήνυμα σε όλους τους Έλληνες!

Δείτε την αποκλειστική συνέντευξη της Μερόπης Υδραίου στο Hellenic Daily News!