Η Μπάγερν δίνει 150 εκατ. για Ντε Γιονγκ και Ντε Λιχτ

Η Μπάγερν δίνει 150 εκατ. για Ντε Γιονγκ και Ντε Λιχτ

Η Μπάγερν είναι έτοιμη να προσφέρει 150 εκατ. ευρώ στον Άγιαξ για την απόκτηση των Φράνκι ντε Γιονγκ και Μάτις ντε Λιχτ.

Αυτό αποκαλύπτει το Sportbild, για τους δύο Ολλανδούς άσους του Αγιαξ, που αποτελούν κορυφαίους στόχους για τους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Όπως σημείωσαν πρόσφατα δημοσιεύματα στην Ολλανδία, οι δύο παίκτες έχουν ενημερώσει, τον αθλητικό διευθυντή, Μάρκ Όβερμαρς, πως θα ήθελαν να πάνε μαζί στην ίδια ομάδα.

Το Sportbild υπογραμμίζει την απόφαση της Μπάγερν για ανανέωση. Θα ανοίξει την πόρτα της εξόδου σε Ρόμπεν, Ριμπερί, Χούμελς, Χάβι Μαρτίνες και Μπόατεγκ και θα επενδύσουν 200 εκατομμύρια ευρώ για την δημιουργία νέας ομάδας.

Ο διευθυντής του Άγιαξ, Έρικ τεν Χάγκ, πρώην προπονητής της δεύτερης ομάδας της Μπάγερν (2013-15), επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του βαυαρικού συλλόγου και σημείωσε ότι «οι έξι μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη θέλουν τους Φρανκ και Ματίς. Θα ήθελα να παραμείνουν στο Ajax, αλλά δεν είμαι ονειροπόλος. Η τιμή καθορίζεται από τον Άγιαξ, που τουλάχιστον θα δώσει ασφάλεια στον σύλλογο για να προγραμματίσει το μέλλον του».