Ελληνικές, Μεσογειακές και Πολίτικες γεύσεις στην καρδιά της Αστόρια

Με εκτεταμένο ωράριο, ζεστό κλίμα και πρωτότυπες γεύσεις Ελληνικής, και Μεσογειακής κουζίνας, ένα μοντέρνο εστιατόριο –το Ovelia– εδρεύει στην Αστόρια της Νέας Υόρκης.

 

Ο ιδιοκτήτης και σεφ Πέτρος Γιαννάκας

Παραδοσιακά Ελληνικά πιάτα, όπως μελιτζάνες κοκκινιστές με φέτα, προετοιμάζονται με μεράκι από τον ιδιοκτήτη και σεφ Πέτρο Γιαννάκα και συνοδεύονται από εξαιρετικά κοκτέιλ ή σαγκρία.

 

Κατάλληλο για χορτοφάγους, η ποικιλία του μενού δεν αφήνει κανέναν ανικανοποίητο. Με τη μαεστρία των καλλιτεχνών της κουζίνας του, το «Ovelia» μετέτρεψε γεύματα δείπνου σε brunch, προσαρμόζοντας το εστιατόριο στις ανάγκες των εποχών.  Έτσι οι επισκέπτες του μπορούν να πάρουν μία γεύση από το σύγχρονο ελληνικό τρόπο ζωής μέσα από το φαγητό, τα κοκτέιλ που προσφέρονται, τους ήχους και το περιβάλλον. Πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση που συνδυάζει εμπειρία και πατροπαράδοτες ελληνικές αξίες με νέες γεύσεις και ιδέες. Το ντεκόρ παντρεύει παραδοσιακά ελληνικά στοιχεία με καινοτομίες της εποχής, προσφέροντας μία υπέροχη εμπειρία.

 

Από τον Οβελία δε λείπει σαφώς και η Ελληνική μουσική καλοπέραση. Μουσικές βραδιές -τα γνωστά Ελληνικά γλέντια- ξεσηκώνουν τους παρευρισκόμενους, στις νότες παραδοσιακών τραγουδιών.

https://www.facebook.com/121941401149823/videos/670322616657546/

 

Σε ιστοσελίδες όπου οι χρήστες αφήνουν τα σχόλια τους όπως στο google, το facebook και το tripadvisor οι κριτικές είναι εξαιρετικές με όλους να ανυπομονούν να ξαναβρεθούν στον «Ovelia». Ένα συναπάντημα αισθήσεων που αφήνει το στίγμα του στην 30η λεωφόρο, στην Αστόρια της Νέας Υόρκης.